Aanvangstijden

Onderweg naar de Toekomst speelt bijna dagelijks van 13 augustus tot en met 15 september 2019.
Op sommige dagen zullen er twee voorstellingen gespeeld worden.
De aanvangstijden zijn ’s avonds steeds om 19.00 uur, de middagvoorstelling begint om 13.00 uur. De gehele voorstellingsduur (inclusief de busreizen) is ongeveer 3 uur.

Duur

De voorstelling zal vanaf de eerste performance in ‘De Toekomst’, met de voorstellingen ‘onderweg’ en tot en met de laatste performance in ‘De Toekomst’ bij terugkomst zo’n drie uur in beslag nemen.

Pauze

Er zit geen pauze in de voorstelling. Het is echter wel mogelijk om gebruik te maken van het toilet op locatie.

Locatie

De voorstelling zal worden gespeeld op drie verschillende locaties. Strokartonfabriek de Toekomst zal het startpunt zijn (Scheemdermeersterweg 37, Scheemda), waarna het publiek met bussen van het Nationaal Busmuseum wordt vervoerd naar theaterlocaties in Midwolda en Oude Pekela.

Rondom de Toekomst zal voldoende ruimte zijn voor parkeergelegenheid.

Bereikbaarheid

Vanaf de A7 vanuit Groningen: de afslag Winschoten-West / Heiligerlee nemen. Na de afslag naar rechts, bij de verkeerslichten naar rechts. Vervolgens de eerste weg naar rechts, de Scheemdermeersterweg is, waarna de bestemming aan de rechterkant zal zijn. Vervolgens het terrein oprijden en de auto op locatie parkeren.

Vanaf de A7 vanuit Duitsland : de afslag Winschoten-West/Heiligerlee. Na de afslag naar rechts, bij de verkeerslichten naar rechts. Vervolgens de eerste weg naar rechts, de Scheemdermeersterweg is, waarna de bestemming aan de rechterkant zal zijn. Vervolgens het terrein oprijden en de auto op locatie parkeren.

Indien u aankomt met het openbaar vervoer, dit graag aangeven.

Mindervaliden

De voorstelling is minder geschikt voor mindervaliden.

Leeftijd

De voorstelling is toegankelijk vanaf 8 jaar.

Groepen

Is maatwerk, informatie hierover volgt nog.

Tips en Trucs

De foyer in fabriek De Toekomst is vanaf een halfuur voor aanvang van de voorstelling geopend. De locaties zijn niet verwarmde locaties en niet altijd overdekt. Neem daarom kleding mee voor de avond passend bij de weersvoorspellingen.

Deze productie is mede mogelijk gemaakt door:

Contact

Heeft u vragen over, of wilt u op de hoogte gehouden worden van de voorstellingen. Dan kunt u hier uw gegevens achterlaten en uw vraag stellen.
    Start typing and press Enter to search